Hemsidan har tre huvudsyften:

  • att informera såväl tillfälliga som återkommande besökare om alla trevliga arrangemang som logen genomför
  • att vara ett verktyg för rekrytering in till Ordern och vår egen loge.
  • att vara uppslagsbok för logens medlemmar samt förbereda för sammanträden.

Hemsidan tillhör Logen no 73 Tre Länkar av IOOF.

Här kan du kontakta Logens ämbetsmän.

Viss del av hemsidorna är lösenordsskyddad. Kontakta Webmaster (Michael Nihlén) om du ej vet hur du skall logga in. Har du information som du vill få publicerat på hemsidan, sänd ett meddelande!

Du har kanske tagit fotografier från någon av aktiviteterna i klubben eller någon av alla våra utflykter eller andra arrangemang. Eller du har synpunkter på hemsidans utformning och innehåll.

Teknik

Hemsidan använder inte ’cookies’ och inte heller annan teknik som kräver speciella inställningar hos den webbläsare som du använder.

För att komma till startsidan kan du alltid klicka på någon av bilderna överst på sidan eller på rubriken Välkommen/Start.

Utskrifter

Protokoll mm från Logen lagras oftast i s.k. pdf-format , vilket gör att dokumentens utseenden blir så som originalet både när det visas på skärmen och när du skriver ut det. Du behöver dock gratisprogrammet Adobe Reader installerat på din dator för att läsa och skriva ut sådana dokument. Har du inte det, så kan programmet hämtas från företaget Adobes hemsida.

Hint: Utskrift av andra dokument och sidor påverkas av det faktum att vi använder s.k. ’frames’ (ramar) och i regel vill du förmodligen bara skriva ut den högra delen av den sida som visas på skärmen. Tips: För att skriva ut bara en viss del av informationen på skärmen, klicka på Arkiv – Förhandsgranska… och välj sedan alternativet Innehållet i den markerade ramen . Först nu klickar du på Skriv ut … 

Andra hints och Tips

Tips: Sätt pekaren i addressfältet (överst) och tryck F11 för att öka upp utrymmet i Internet Explorer för hemsidorna. Tryck F11 igen för att få tillbaks Internet explorer som tidigare. Fungerar även med Firefox.